Przetłumacz stronę

Reklama

Agencja Reklamy Interaktywnej Xpoints
Statystyki reklamowe

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Poleć nas!

E-mail nadawcy:
E-mail adresata:
Kopia do mnie

Ostatnio na forum

Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 132
· Najnowszy użytkownik: maadzia67
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Zobacz temat

Drukuj temat
Wasze opinie...?
Megi25
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 28-02-2010 19:40
Użytkownik

Data rejestracji: 17.02.10

Pytanie skierowane do osób które odbyły już wizyte w salonie.
Jakie są Wasze opinie? Czy polecacie?
Czy miałyście jakieś problemy po wykonani zabiegu?
Ten temat dotyczy klientek Smile

Czekam na Wasze opinie.

Pozdrawiam.

Megi25
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 02-03-2010 22:36
Użytkownik

widzę że chyba mało osób korzysta z sług Waszej firmy ;P

marcia81
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 11-03-2010 08:17
Użytkownik

Data rejestracji: 11.03.10

Czesc Megi ?
A o ktory gabinet pytasz ?
Ja osobiście korzystałam z usług w Gorzowie Wielkopolskim (robiłam pachy i łydki). Jak na razie jestem po 3 zabiegu. Jak dla mnie gabinet bardzo dobry. Nie musiałam czekać na termin zabiegu jak w przychodni z NFZ Shock, tylko wszystko dostosowane do mnie. Efekty z zabiegów zadawalające, a nawet bardzo( koniec meczarni z maszynkami Smile). Z plusów to jeszcze bardzo podobało mi się fachowe doradzctwo Pani kosmetolog. Jedyne co mogę zarzucić to to ze mam kawałek do przejechania z chwalęcic. Wink

Megi25
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 12-03-2010 12:16
Użytkownik

A o ktory gabinet pytasz ?

O Bielsko Smile

kamiiisiaaa
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 12-03-2010 19:29
Użytkownik

Data rejestracji: 12.03.10

Ja bylam w bielsku 2 razy na bikini juz Smile Jestem zadowolona. Zabieg wykonany bdb, Panie w gabinecie bardzo mile. Widac, ze znaja sie na rzeczy Smile Ogolnie jestem zadowolona, no ale czekam na efekt koncowy Smile

beti83
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 13-03-2010 10:54
Użytkownik

Data rejestracji: 13.03.10

Potwierdzam to co napisała marcia81. Salon w Gorzowie nie ma sobie nic do zarzucenia. Bardzo miła i fachowa obsługa. Jestem dopiero po pierwszym zabiegu usuwania wąsika i już mi nie odrastają włosy. Ból był niewielki i do zniesienia. Zaczerwienienie zniknęło bardzo szybko, już po godzinie. W planach mam już kolejne zabiegi Smile

agawa
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 27-04-2010 11:52
Użytkownik

Data rejestracji: 27.04.10

Witam,
Ja byłam w Bielsku. Bardzo sympatyczna obsługa. Juz po pierwszym zabiedu jest efekt jakiego się nie spodziewałam. Robiłam wąs i brodę, wcześniej robiłam zabiegi światłem i nawet po 12 nie było żadnego efektu, a tutaj po pierwszym pozbyłam się. ok 70% owłosienia. Czekam na efekt jaki będzie kolejnych. Zabieg nie był bolesny, zaczerwienie trchę się utrzymywało, włoski zaczeły mi wychodzić ok. 2 tygodnie po zabiegu.

karola
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 17-05-2010 22:09
Użytkownik

Data rejestracji: 17.05.10

Megi25 napisał/a:

Czekam na Wasze opinie.

Pozdrawiam.

saperka
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 01-07-2010 16:50
Użytkownik

Data rejestracji: 01.07.10

Niestety nie jestem zadowolona Sad . Strata czasu i pieniędzy, a ból podczas zabiegu okropny ;/. Po wykonaniu nastego ( to nie jest 4 czy 5 !!!) zabiegu włosy nadal rosną i wcale nie jest ich mało ;/. Badania robiłam - z hormonami ok, mam ciemne i grube włosy. Nie wiem czyja to wina ( stosowałam się do wszystkich zaleceń ), może taka moja natura a może po prostu te lasery wcale nie są takie świetne. Proszę tylko aby nie wciskano ludziom, że na każdego działa bo jak widać NIE NA KAŻDEGO. Należy realnie oceniać sytuację a nie żerować na nieuświadomionych klientach, bo i tak w końcu się wyda. Rozumiem, że reklama, ale bez przesady. Osobiście nie polecę depilacji laserowej znajomym, nie chodzi już tutaj o ten salon. Ja już dałam sobie spokój. Wizja gładkiego ciała kusząca - szkoda tylko, że nie jest dana każdemu.

Magda
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 01-07-2010 21:41
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 21.10.08

Witam Panią!
Szczerze powiem, to nie kojarzę żadnej Klientki ani Klienta który odwiedzałby nas "naście" razy. Naprawdę. Jeśli jest Pani niezadowolona z wyniku depilacji, serdecznie zapraszam do naszego salonu- omówimy indywidualnie Pani sprawę. Aby depilacja laserowa była skuteczna potrzebne jest kilka czynników, odpowiedni kolor włosa i skóry, odpowiednie przerwy między zabiegami, ustabilizowana gospodarka hormonalna. Mamy setki zadowolonych Klientów, indywidualne omawiamy każdą terapię, zapraszam serdecznie do nas, porozmawiamy, omówimy Pani sprawę i na pewno będzie Pani zadowolona z efektu końcowegoSmile

www.DepilacjaLux.pl
saperka
#11 Drukuj posta
Dodany dnia 02-07-2010 15:56
Użytkownik

Data rejestracji: 01.07.10

Rozumiem, że mają Państwo wielu klientów więc może Pani nie pamiętać. Więc żeby trochę sprawę przybliżyć : chodziłam na zabiegi już parę razy za darmo, ze względu na to, że włosy mi cały czas rosną - > to się ceni, rzeczywiście widać, że chcą Państwo pełnej satysfakcji klienta. Jednak ostatnio ja już nie chciałam się umawiać, bo ile razy można poddawać się tej depilacji, a efekty za każdym razem marne...Pani zapisała mnie, zgodziłam się, ale niestety nie zostało mi to przypomniane jak zawsze smsem, a ja zwyczajnie zapomniałam. Nie wiem czy to kwestia przeoczenia mnie, czy po prostu Państwo też już zrezygnowali z darmowego obsługiwania mnie, rozumiem, że to dodatkowy koszt.
P.S. pisząc Pani, piszę ogólnie, nie znam imion, za każdym razem ktoś inny mnie obsługuje, a tak w ogóle to chodzi o salon w Łodzi.
A i jeszcze jedno, po ostatnim zabiegu chyba zostałam poparzona, tak mi się zdaje bo mam małą ciemną plamkę i ona wcale nie schodzi...w takim miejscu jak pachy to rzuca się w oczy....

Magda
#12 Drukuj posta
Dodany dnia 03-07-2010 11:25
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 21.10.08

Witam Panią ponownieSmile
Jeżeli chodzi o niewysłanego smsa to musiała być to pomyłka- gdybyśmy nie chcieli aby Pani do nas przychodziła nie namawialibyśmy Pani na zabieg. Co do poparzenia to szkoda ze nie skontaktowała się Pani z nami w tej sprawie. W naszym gabinecie przyjmuje lekarz dermatolog, która na pewno pomogłaby Pani w tej sprawie ( konsultacje lekarskie są gratis Smile)
Od około miesiąca w naszym gabinecie posiadamy laser Lightsheer Duet który jest jeszcze skuteczniejszy ( posiada moc do 100 Juli , poprzedni do 40 Juli) a zabiegi są praktycznie bezbolesne.
Cieszymy się na uwagi kierowane pod naszym adresem gdyż pozwala to nam poprawić jakość świadczonych przez nas usług.
Nie będziemy w stanie jednak Pani pomóc jeżeli Pani się z nami nie skontaktuje.
ZAPRASZAMY SERDECZNIE.

www.DepilacjaLux.pl
kasia
#13 Drukuj posta
Dodany dnia 21-08-2010 18:35
Użytkownik

Data rejestracji: 21.08.10

Megi25 napisał/a:

Czekam na Wasze opinie.

Pozdrawiam.

jestem klientka z Łodzi. jestem bardzo bardzo zadowolona!

Przeskocz do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.55
178,092 Unikalnych wizyt