Przetłumacz stronę

Reklama

Agencja Reklamy Interaktywnej Xpoints
Statystyki reklamowe

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Poleć nas!

E-mail nadawcy:
E-mail adresata:
Kopia do mnie

Ostatnio na forum

Aktualnie online

· Gości online: 3

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 132
· Najnowszy użytkownik: maadzia67
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Zobacz temat

Drukuj temat
Rozstępy
Magda
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 21-11-2008 16:07
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 21.10.08

A jakie są Wasze doświadczenia?
Czy jakiś cudowny krem bądź oliwka Wam pomogła kiedykolwiek?Grin

www.DepilacjaLux.pl
Martyna
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 12-05-2009 13:19
Użytkownik

Data rejestracji: 12.05.09

Ja moge polecic Krem Mustela Double Strechmarks do kupienia tylko w aptekach od ktorego jestem uzalezniona:) smarowalam sie nim od 3 mca ciazy rano i wieczorem , brzuch , uda, posladki do konca ciazy i niemam ani jednego rostepu:) zuzylam 8 opakowan pomomi ze tubka ma 200ml ale polecam naprawde warto. Mozna uzywac rowniec na isniejące juz rozstepy. Krem ma delikatny zapach i zostawia taki delikatny film na skorze a przy tym nie jest tlusty, jest super a wyprobowalam pare:) Jedyna rada to trzeba go uzywac 2 razy dziennie nie mozna dopuscic zeby brzuch i skora byly suche (tak z moich obserwacji)
Pozdrawiam-M:)

Magda
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 15-05-2009 11:19
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 21.10.08

Ja też polecam ten krem, oraz oliwkę Bio Oil, taka pomarańczowa, niestety do kupienia w UK Sad nie wiem czy ta mustella mi pomogła czy oliwka, ale też nie mam ani jednego rozstępu Smile Z oliwką więcej kłopotu bo po kąpieli, trzeba siedzieć w ręczniku, żeby wszystkiego nie zaplamić, ale warto teraz cieszyć się skórą bez rozstępów. Myślę też, że kwestia rozstępów jest sprawą genetyczna, niektóre moje koleżanki smarowały się 3 razy dziennie i nic nie pomogło, jednak ponieważ nigdy nic nie wiadomo jak to u nas akurat będzie, lepiej się smarować, aby skóra właśnie nie była sucha i aby była bardziej elastyczna kiedy się ma brzuch jak balon Smile

www.DepilacjaLux.pl
Przeskocz do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.48
178,131 Unikalnych wizyt