Przetłumacz stronę
Reklama
Logowanie
Poleć nas!
Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
· Pytanie· wrastajace wloski:/
· Wasze opinie...?
· zadowolona klientka
· OPINIA
· polecam :)
· Depilacja laserowa n...
· Bon prezentowy na Dz...
· Maść znieczulająca- ...
· Choroba i wit. C
· Czy brunetka z ciemn...
· Blizny...
· Jakie muszą być odst...
Najciekawsze tematy
| · OPINIA | [18] |
| · Wasze opinie...? | [12] |
| · wrastajace wloski:/ | [2] |
| · Depilacja laserow... | [2] |
| · Jak przygotować s... | [2] |
| · Rozstępy | [2] |
| · Pytanie | [1] |
| · wiek | [1] |
| · Choroba i wit. C | [1] |
| · Blizny... | [1] |
| · Depilacja wąsika | [1] |
| · zadowolona klientka | [0] |
| · polecam :) | [0] |
| · Bon prezentowy na... | [0] |
| · Maść znieczulając... | [0] |
Aktualnie online
· Gości online: 3
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 132
· Najnowszy użytkownik: maadzia67
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 132
· Najnowszy użytkownik: maadzia67

Zobacz temat
|
Rozstępy
|
|
| Magda |
Dodany dnia 21-11-2008 16:07
|
|
Główny administrator Postów: 39 Data rejestracji: 21.10.08 |
A jakie są Wasze doświadczenia? Czy jakiś cudowny krem bądź oliwka Wam pomogła kiedykolwiek? ![]() |
| Martyna |
Dodany dnia 12-05-2009 13:19
|
|
Użytkownik Postów: 1 Data rejestracji: 12.05.09 |
Ja moge polecic Krem Mustela Double Strechmarks do kupienia tylko w aptekach od ktorego jestem uzalezniona:) smarowalam sie nim od 3 mca ciazy rano i wieczorem , brzuch , uda, posladki do konca ciazy i niemam ani jednego rostepu:) zuzylam 8 opakowan pomomi ze tubka ma 200ml ale polecam naprawde warto. Mozna uzywac rowniec na isniejące juz rozstepy. Krem ma delikatny zapach i zostawia taki delikatny film na skorze a przy tym nie jest tlusty, jest super a wyprobowalam pare:) Jedyna rada to trzeba go uzywac 2 razy dziennie nie mozna dopuscic zeby brzuch i skora byly suche (tak z moich obserwacji) Pozdrawiam-M:) |
|
|
|
| Magda |
Dodany dnia 15-05-2009 11:19
|
|
Główny administrator Postów: 39 Data rejestracji: 21.10.08 |
Ja też polecam ten krem, oraz oliwkę Bio Oil, taka pomarańczowa, niestety do kupienia w UK nie wiem czy ta mustella mi pomogła czy oliwka, ale też nie mam ani jednego rozstępu Z oliwką więcej kłopotu bo po kąpieli, trzeba siedzieć w ręczniku, żeby wszystkiego nie zaplamić, ale warto teraz cieszyć się skórą bez rozstępów. Myślę też, że kwestia rozstępów jest sprawą genetyczna, niektóre moje koleżanki smarowały się 3 razy dziennie i nic nie pomogło, jednak ponieważ nigdy nic nie wiadomo jak to u nas akurat będzie, lepiej się smarować, aby skóra właśnie nie była sucha i aby była bardziej elastyczna kiedy się ma brzuch jak balon ![]() |
| Przeskocz do forum: |

nie wiem czy ta mustella mi pomogła czy oliwka, ale też nie mam ani jednego rozstępu
Z oliwką więcej kłopotu bo po kąpieli, trzeba siedzieć w ręczniku, żeby wszystkiego nie zaplamić, ale warto teraz cieszyć się skórą bez rozstępów. Myślę też, że kwestia rozstępów jest sprawą genetyczna, niektóre moje koleżanki smarowały się 3 razy dziennie i nic nie pomogło, jednak ponieważ nigdy nic nie wiadomo jak to u nas akurat będzie, lepiej się smarować, aby skóra właśnie nie była sucha i aby była bardziej elastyczna kiedy się ma brzuch jak balon